• Szociális pillér

Fotó és Szlogenpályázati felhívás!

Fotó és Szlogenpályázati felhívás!

2019.04.12. p - 14:42
Posted in:

2017 novemberében minden Európai uniós ország miniszterelnöke, köztük hazánk miniszterelnöke is elfogadta a szociális jogok európai pillérét. Ez a húsz alapelv, minden magyar állampolgárt is megillet.

Te tudod, hogy milyen jogok illetnek meg a tanulásban, a munkaerőpiacon, a jövedelmek, a szociális, egészségügyi ellátások terén, vagy éppen a lakhatást illetően? Nem baj, ha nem: most segítünk.

Több magyarországi szakszervezet közös tájékoztató kampányt indított azért, hogy minél többen megismerjük ezeket a jogokat.

Kövesd a kampány honlapját (https://bmsza.wordpress.com/), vegyél részt a felhívásban, ismerd meg a jogaidat és terjeszd másoknak is!

Ja, és első körben küldj nekünk egy klassz fotót és egy jópofa szlogent a szocialis.piller@gmail.com címre, amivel megnyerheted az értékes nyeremények egyikét, vagy akár a fődíjat.

Ne feledd a munkahelyeden is kitenni a plakátot!

Lehet, hogy éppen az általad beküldött képekkel és szlogenekkel népszerűsítjük majd a szociális pillért, amely arra hivatott, hogy egy szociális és európai országban élhessünk.

Szeretsz fotózni és frappánsan tudsz fogalmazni?
Legyen a Te fotód és a Te szlogened “A szociális pillér” című projekt egy, vagy több eleme!

Kattintsd végig a lent megadott oldalakat, vagy válassz egy témát kedved szerint, majd olvasd el az egyes témákhoz tartozó szöveget!
......................................................................................................................................................................................

Fontos, hogy saját készítésű képpel és saját magad által írt frappáns szlogennel pályázz! Egy pályázótól témánként 1 képet és a hozzá tartozó szlogent fogadunk el, azaz pályázónként összesen maximum 20 képet a hozzátartozó 20 szlogennel.

A képek mérete: 1920 X 1280 pixel, fájl típusa: JPEG (*.jpg; *.jpeg; *.jfif)

A szlogen hossza maximum 41 karakter lehet, a szóköz és egyéb írásjel is 1-1 karakternek számít.

​​​​​​​​​​​​​​....................................................................................................................................................................................

Beküldési határidő:  2019. április 30.

Fődíj: egy kétszemélyes üdülés!

Letölthető dokumentum