november 2021

Bölcsődei dolgozók váz- és izomrendszeri terhelésének felmérése a munkavégzés során 2021.

A bölcsődékben dolgozók munkavégzésük során különösen nagy terhelést tesznek váz- és izomrendszerükre, mely kihathat életminőségükre, egészségi állapotukra. 
Jelen felmérésünk célja, hogy országos képet kapjunk a bölcsődei dolgozók vázizomrendszeri terheiről, problémáikról. További célunk, hogy a felmérés eredményeire figyelemmel lépéseket tegyünk, illetve prevenciós, munkaegészségügyi és munkajogi javaslatokat dolgozzunk ki annak érdekében, hogy a dolgozók egészségi állapota minél tovább megmaradjon, vagy ha már megromlott, akkor az tovább ne rosszabbodjon.

Több tiszteletet és nagyobb megbecsülést a szociális ágazatnak! November 12 - Szociális Munka Napja

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük a szociális ágazat valamennyi dolgozóját november 12-én a Szociális Munka Napja alkalmából!
Külön köszöntjük e nap alkalmából a BDDSZ Gyermekvédelmi Alapszervezetének valamennyi Tagját!

Köszönjük mindennapi helytállásukat és munkájukat, amelyet a gyermekvédelmi intézményekben tanusítanak a koronavírus járvány idején!

Szívből gratulálunk azon szociális ágazatban dolgozóknak, akik a Szociális Munka Napja alkalmából kitüntetésben részesültek!

Praktiker napok novemberben is! Csak BDDSZ tagoknak!

November 09-től 12-ig ismét kedvezményes napok lesznek a Praktiker áruházakban.

A BDDSZ tagok 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak ezen a hétvégén az ország valamennyi Praktiker Áruházában 2023. évre érvényesített tagkártya felmutatása mellett!

A 10% kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, kiárusított termékként megjelölt leárazott termékekre. Egyéb kuponos, kártyás kedvezménnyel nem vonható össze!